Wilms Schoonmaakbedrijf BV
Mgr Joostenstraat 31
5971 BL Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@schoonmaakbedrijfwilms.nl

Wilms schoonmaakbedrijf BV
Mgr. Joostenstraat 31
5971 BL Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@spam-protectschoonmaakbedrijfwilms.nl

De kunst van het grondig bedrijven schoonmaken

Het schoonmaken en houden van bedrijven is bepaald geen sinecure en mag niet lichtzinnig worden opgevat. Hygiëne is van groot belang op de werkvloer, in welke branche u ook werkzaam bent. Periodieke reiniging van uw bedrijf, kantoor, fabriek of werkplaats dringt ziekteverzuim terug en vermindert gegarandeerd het aantal bedrijfsongevallen. U kunt met een gerust hart de schoonmaak van uw bedrijf uit handen geven, want Wilms Schoonmaakbedrijf is hét schoonmaakbedrijf voor de binnen- en buitenkant van bedrijven. Ontzorgen is voor ons een belangrijk onderdeel van ons werk. Niet alleen houden we uw bedrijf schoon, wij zorgen er ook voor dat u altijd bent voorzien van sanitaire hulpmiddelen zoals toiletrollen, zeepdispensers, luchtverfrissers en handdroogsystemen. Bedrijven schoonmaken is voor ons een passie waar wij ons volledig voor inzetten.

Uw bedrijf schoonmaken?

Wilms Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is een familiebedrijf met vele jaren ervaring. We hebben zo'n 45 medewerkers die gepassioneerd zijn over hun werk. Ze hebben ervaring en zijn door ons geschoold, waar bij komt dat we er ook voor zorgen dat ze altijd op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en methodes. Bedrijven schoonmaken is een vak dat niet stilstaat en bij Wilms zorgen we ervoor dat we altijd voorop lopen. Wij willen ervoor zorgen dat u uw pand kunt zien als een mooi visitekaartje. We reinigen voor u zowel de buitenkant als de binnenkant. Een deel van ons personeel is geschoold als gevelreinigers en glazenwassers en zorgen er zo voor dat ook de buitenkant van uw bedrijf helemaal niks te wensen overlaat.

Duidelijk en betrouwbaar

U verwacht van een bedrijf waar u mee samenwerkt niet alleen kwaliteit, maar ook duidelijkheid en betrouwbaarheid. Bij Wilms hebben we deze kwaliteiten hoog in ons vaandel staan. Loyaliteit aan onze klanten is daarbij heel belangrijk. U kunt er altijd op rekenen dat wij ons werk goed doen. Wilt u meer weten over ons bedrijf en wat wij allemaal kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak van uw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.