Wilms Schoonmaakbedrijf BV
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@schoonmaakbedrijfwilms.nl

Schoonmaakbedrijf Wilms
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Fax: 077 366 32 10
Email: info@spam-protectschoonmaakbedrijfwilms.nl

Glazenwasserij

Glasbewassing vergt ambachtelijk vakmanschap in combinatie met een moderne glasheldere visie. In onze missie vinden wij het kraakhelder dat ook schone ruiten en gevels bijdragen aan de professionele uitstraling van uw (bedrijfs-)pand. Dat vergt van Wilms Schoonmaakbedrijf BV een nuchtere kijk op uw zaak, met twee voeten op de grond, om zo uiteindelijk te komen tot grote hoogten. Wij bieden u dus in alle opzichten maatwerk dienstverlening, waarbij onopvallende aanwezigheid van onze medewerkers in combinatie met streeploze resultaten leidend zijn.

Het glas in uw ramen moet zorgen voor een heldere doorkijk. Slecht glasonderhoud zorgt voor ergernis en frustratie. Slecht onderhoud van uw glas is daarbij niet echt een visitekaartje voor uw bedrijf, instelling, school of winkel. Daarom maakt Wilms Schoonmaakbedrijf BV graag afspraken met u op contractbasis en bieden wij uw betrouwbare en gespecialiseerde glazenwassers aan die snel en stipt zijn en beschikken over alle professionele materialen en hulpmiddelen. Zo kan Wilms werken op hoog niveau en op alle moeilijk bereikbare plaatsen. 

Goede kwaliteit en betrouwbare service staan bij de glazenwassers van Wilms Schoonmaakbedrijf BV voorop. De correcte milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn volledig afgestemd op uw specifieke situatie waarbij veiligheid voor mens en gebouw vanzelfsprekend centraal staat. Wilms Schoonmaakbedrijf BV heeft de juiste oplossing voor elke denkbare toepassing, belooft actie op korte termijn en levert een substantiële bijdrage aan uw schone kijk op de wereld!