Wilms Schoonmaakbedrijf BV
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@schoonmaakbedrijfwilms.nl

Schoonmaakbedrijf Wilms
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Fax: 077 366 32 10
Email: info@spam-protectschoonmaakbedrijfwilms.nl

Schoonmaakwerkzaamheden

 

Wilms Schoonmaakbedrijf BV werkt in úw opdracht aan een schone en aangename werkomgeving. Door op maat gesneden schoonmaakprogramma’s op te stellen, die volledig voldoen aan de wens van de opdrachtgever, kan ons team van 45 professionals instellingen en bedrijven volkomen ontzorgen op het gebied van onder andere dagelijks- en periodiek schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelonderhoud. Schoonmaaktijden worden volledig aangepast aan úw voorkeur en wij houden ons op transparante wijze altijd aan onze afspraken.

Wilms Schoonmaakbedrijf BV heeft een frisse kijk op schoonmaakwerk en houdt het vizier altijd strak gericht op de wensen van de klant. Vanzelfsprekend maken wij bij onze hoogwaardige schoonmaak uitsluitend gebruik van milieubewuste reinigingsmiddelen. Verder is voor u van belang dat wij een zeer uitgebreid dienstenpakket hanteren: dagelijks onderhoud, gespecialiseerde reiniging en facilitaire diensten. Onze gediplomeerde vakmensen onderscheiden zich in kwaliteit en betrouwbaarheid en ons SIEV-keurmerk, branche gerelateerde- en VCA certificaten zijn daarvan concrete getuigenissen.

Korte communicatielijnen, een open houding, snelle service en een betrouwbare werkrelatie met onze werkgevers zorgt voor tevreden gezichten op uw werkvloer en dus ook uiteindelijk ook op de onze. Een schone en veilige werkomgeving heeft een positieve werking op uw bezoekers en medewerkers…..Tevredenheid is immers een schone zaak!