Wilms Schoonmaakbedrijf BV
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@schoonmaakbedrijfwilms.nl

Schoonmaakbedrijf Wilms
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Fax: 077 366 32 10
Email: info@spam-protectschoonmaakbedrijfwilms.nl

Tevreden relaties

Onze primaire zorg is een schone zaak en dús focust Wilms Schoonmaakbedrijf BV op tevreden gezichten van zowel klanten als eigen medewerkers. Bij Wilms zijn deze twee partijen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Immers, onze vijfenveertig specialisten zullen pas tevreden zijn als de opdrachtgever het ook is. Daarom levert Wilms Schoonmaakbedrijf BV dagelijks schoon werk. Eigenlijk meer dan dat, want korte communicatielijnen, een strakke planning, controle, analyse en feedback zorgen voor zeer professioneel vakwerk van onze betrokken medewerkers. Onze klanten zullen dat met frisse moed beamen.

 

Voor de relaties zijn de voordelen duidelijk merkbaar. Op onopvallende wijze werkt Wilms aan een schone werkomgeving van de klant. Verhoogde productiviteit, een tevreden schoonbeleving en een gecontroleerde beheersing van de hygiëne zijn daar raszuivere gevolgen en daar profiteren werknemers, relaties, bezoekers, gasten, gebruikers en relaties van onze opdrachtgevers dagelijks van.

 

Een schitterend schone ervaring voor klanten zoals  Mc Donalds, Gipmans, Wassink autogroep, Eurotech, Mifa en Omroep Venlo en nog vele andere bedrijven en instellingen.

 

----------------------

Mifa Aluminium B.V.   -   Yvette van Zantvoort

“Natuurlijk wil ik wel een paar woorden over Wilms Schoonmaakbedrijf BV met u delen. Ik kan zeggen dat wij heel tevreden zijn over de werkzaamheden van Wilms. Alles verloopt naar wens!” Yvette van Zantvoort van Mifa Aluminium B.V. spreekt heldere taal als het gaat over de samenwerking met Wilms Schoonmaakbedrijf BV.

http://www.mifa.eu

----------------------

Kies Mondzorg   -   Liza Versteegen

 ‘Kies Mondzorg is dé specialist op het gebied van complete mondzorg in Limburg. Alle 17 vestigingen hebben wij bij Wilms Schoonmaakbedrijf BV - Glazenwasserij ondergebracht omdat zij een compleet aanbod op het gebied van interieurverzorging leveren. Van specifieke wensen met betrekking tot hygiëne ín de praktijken tot het schoonmaken van de kantoorruimtes of de glasbewassing op al onze locaties. Wilms Schoonmaakbedrijf - Glazenwasserij heeft alles in huis!’

http://www.kiesmondzorg.nl

----------------------

Gipmans Planten   -   Jos Gipmans

ZUIVER EN SCHOON WERKEN wordt bij de Gipmans® Planten met HOOFDLETTERS geschreven. Zowel in onze kassen alsook in onze verkeer- en verblijfruimtes willen wij professioneel te werk gaan. Voor ons heeft Wilms Schoonmaakbedrijf - Glazenwasserij zich al velen jaren bewezen als een betrouwbare partner voor al het schoonmaakwerk en glasbewassing. De constante kwaliteit is een duidelijk pluspunt.

http://www.gipmans.nl

----------------------

http://www.mcdonalds.nl

http://www.wassinkautogroep.nl

http://www.eurotechgroup.eu

http://www.metggz.nl