Downloads

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Wilms Schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend met professionele reinigingsmiddelen die bedrijven stralend schoon maken. Goede reinigingsmiddelen zijn dus zeer bepalend voor het eindresultaat van de reiniging. Het gebruik van een complete lijn milieuvriendelijke, duurzame reinigingsmiddelen is dan ook een belangrijk onderdeel van de beleidsvoering bij Wilms schoonmaakbedrijf BV.

Ecologische voetafdruk

Maatschappelijk verantwoord, duurzaam ondernemen helpt om de gezondheid en veiligheid van medewerkers te bewaren en de ecologische voetafdruk te verkleinen om zo de komende generaties te beschermen. De complete range private label schoonmaakmiddelen van Wilms Schoonmaakbedrijf bestaat uit de volgende producten.

Private Label

De reinigingsmiddelen moeten zekerheid bieden met consequente eindresultaten en vanzelfsprekend moeten ze milieuvriendelijk zijn. Kwaliteit, kostenbesparing en duurzaamheid gaan bij Wilms hand in hand en daarom voert Wilms zowel de dagelijkse en periodieke reiniging uitsluitend uit met reinigingsmiddelen uit de eigen private label lijn zoals sanitair-, vloer- en interieur- en toiletreinigers, maar ook industriële reinigers en onderhoudsmiddelen. Alle producten zijn efficiënte, ecologische en kostenbesparende reinigingssytemen.

Downloads