Wilms Schoonmaakbedrijf BV
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@schoonmaakbedrijfwilms.nl

Schoonmaakbedrijf Wilms
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Fax: 077 366 32 10
Email: info@spam-protectschoonmaakbedrijfwilms.nl

Laat Wilms Schoonmaakbedrijf uw kantoren schoonmaken

Goede en betrouwbare medewerkers bepalen natuurlijk voor het grootste gedeelte de succesfactor van uw onderneming. Zij bepalen het imago van uw bedrijf en dat is zeer kostbaar. Een schoon gebouw om in te werken of om te bezoeken is ook van wezenlijk belang voor prestaties op de werkvloer en voor de uitstraling van uw organisatie. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Noord of Midden Limburg dat u kan helpen met het schoonmaken van uw kantoor, gezondheidsinstelling, appartementencomplex of school? Wilms Schoonmaakbedrijven weet exact wat er allemaal komt kijken bij kantoren schoonmaken. Voor de grondige schoonmaak van kantoren raden we u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor kantoren dat 45 gepassioneerde en getalenteerde krachten in dienst heeft die het liefst vandaag nog voor u aan de slag gaan.

Schoonmaak van het hoogste niveau

Bij Wilms Schoonmaakbedrijf zijn onze medewerkers nooit klaar met leren. Schoonmaken is namelijk een echt vak. Wij zorgen ervoor dat onze mensen continue geschoold worden op het gebied van nieuwe ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Dan hebben we het niet alleen over nieuwe methodes en nieuwe middelen, maar natuurlijk ook over nieuwe regels en verplichtingen waar onze schoonmakers zich aan dienen te houden. Wie verstand van zaken heeft, werkt met meer plezier en daarom is permanente educatie een vanzelfsprekendheid bij Wilms Schoonmaakbedrijf. Omdat onze personeelsleden zich mogen ontplooien, staan wij garant voor uitstekend schoonmaakwerk. Wij maken afspraken waar we ons aan houden en dat gaat ons gemakkelijk af aangezien we altijd goed bereikbaar zijn en heldere communicatie, korte lijnen en duidelijkheid essentieel vinden in onze bedrijfsvoering. U heeft een vraag? Dan wordt u direct in contact gebracht met uw contactpersoon bij ons. Zo weet u altijd meteen waar u aan toe bent bij de schoonmaak van uw kantoren.

Grondig kantoren schoonmaken

Voor de schoonmaak van kantoren neemt u contact op met Wilms Schoonmaakbedrijf. Wij maken duidelijk prijsafspraken met u en zorgen dat wij op de afgesproken tijden en data bij u aan de slag gaan. Wij zijn een regionaal familiebedrijf dat loyaliteit aan onze klanten als grootste goed ziet. We stellen daarbij hoge eisen aan onze medewerkers. Ze zijn altijd gemotiveerd, vriendelijk, betrouwbaar en zorgen dat ze er representatief uitzien. U heeft hier als klant helemaal geen omkijken meer naar. Wilt u meer weten, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak./p>