Wilms Schoonmaakbedrijf BV
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@schoonmaakbedrijfwilms.nl

Schoonmaakbedrijf Wilms
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Fax: 077 366 32 10
Email: info@spam-protectschoonmaakbedrijfwilms.nl

Historie

Sinds 1982 is tevredenheid een schone zaak bij Wilms want toen begon Hein Wilms met slechts één bakfiets als vervoermiddel als glazenwasser in de Venlose binnenstad en in het centrum van Blerick. Hein had een heldere missie en die stond als een paal boven water: aanbieden van hoogkwalitatieve glasbewassing en schoonmaakonderhoud voor de zelfstandige Venlose en Blerickse ondernemer!  

De zaken verliepen voorspoedig en uitbreiding was al snel een aangename noodzakelijkheid. Vandaag de dag kan niemand in de regio nog om de naam van Wilms Schoonmaakbedrijf BV heen. Met vijfenveertig professionele krachten inmiddels een grote jongen in de markt die echter graag klein wil blijven. Iedere klant is immers de enige klant bij Wilms. Persoonlijk maatwerk, dat is niet veranderd!

Ruim dertig jaar later is de geplaveide weg  vrijgemaakt voor de ervaren zoon Jesper van Brakel die vanaf 1 maart 2012 het bedrijf leidt en de schone kans heeft gekregen om de professionalisering op maat door te zetten. Schitterend schoon is vanzelfsprekend ook zijn devies!