Wilms Schoonmaakbedrijf BV
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@schoonmaakbedrijfwilms.nl

Schoonmaakbedrijf Wilms
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Fax: 077 366 32 10
Email: info@spam-protectschoonmaakbedrijfwilms.nl

Missie Wilms Schoonmaakbedrijf - Glazenwasserij

Wilms Schoonmaakbedrijf BV ziet schoonmaken als een vak! Een vak dat uitgevoerd wordt door ons gespecialiseerd team van ruim vijfenveertig vakmensen. Al deze professionals voeren werkzaamheden uit die door motivatie, scholing en coaching naar een hoog niveau getild worden.

Transparantie

Zichtbaarheid is een schoon goed bij Wilms. Daarom investeert Wilms ook in transparante relaties tussen opdrachtgever en eigen medewerkers. Op ontzorgende wijze meedenken is een wezenlijk onderdeel van onze missie. Dat doen wij door een breed pakket aan  diensten aan te bieden. Denk hierbij behalve aan schoonmaakonderhoud ook aan levering van sanitaire benodigdheden, kantinediensten, glasbewassing en gevelreiniging.

Binding

Naast transparantie is binding een centraal woord binnen onze bedrijfsvoering. Duidelijke prijsafspraken, structuur, zorgvuldig gekozen middelenpakketten en korte, heldere communicatielijnen zijn ons antwoord op uw zoektocht naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener. Ons antwoord heeft te maken met goed luisteren naar uw verhaal, meebuigen met uw wensen en professioneel en adequaat invulling geven aan uw verwachtingen. Onvoorwaardelijke loyaliteit en het zorgvuldig nakomen van gemaakte afspraken onderscheiden ons als regionaal familiebedrijf van landelijke schoonmaakbedrijven.

Ontzorging

Onze opdrachtgevers krijgen de hoogst mogelijke kwaliteit glas- en ruitbehandeling met additionele zorg voor het kozijnenwerk. Onze glazenwassers werken volledig volgens VCA normen, beschikken over de benodigde vakdiploma‚Äôs en werken uitsluiten met milieuvriendelijke en goedgekeurde  materialen. Sommige aspecten van het vak kunnen onze ramenwassers niet leren. Daarom worden ook hoge eisen gesteld aan motivatie, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en representativiteit. Dit in combinatie met een grote mate van zelfstandigheid zorgt voor de hoogste kwaliteit in glasbewassing. De klant moet er geen omkijken meer naar hebben. Ontzorging dus!

Afspraak is afspraak

Schoonmaken is teamwork en daarom is collegialiteit ook een scherp speerpunt. Bij ziekte of verlof zullen andere collega's de werkzaamheden even zorgvuldig uitvoeren. Alleen zo kan Wilms Schoonmaakbedrijf BV op permanente wijze afspraken met u nakomen. Helder!