Wilms Schoonmaakbedrijf BV
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Email: info@schoonmaakbedrijfwilms.nl

Schoonmaakbedrijf Wilms
Burg. Gielenstraat 26
5971 VP Grubbenvorst

Telefoon: 077-366 29 11
Fax: 077 366 32 10
Email: info@spam-protectschoonmaakbedrijfwilms.nl

Visie Wilms Schoonmaakbedrijf - Glazenwasserij

 

De visie van Wilms Schoonmaakbedrijf BV heeft alles te maken met kwaliteit en loyaliteit.

De schoonmaakbranche is in beweging en kent veel aanbieders. Instappen in de schoonmaakbranche is vrij gemakkelijk en vereist weinig startkapitaal. Daarnaast verdwijnen er door het nieuwe werken  vele kantoorplaatsen. Voor de schoonmaakbranche betekent dit een terugloop in vraag. Hierdoor komen de tarieven onder druk te staan. MAATWERK staat dan ook met hoofdletters geschreven in de visie van Wilms Schoonmaakbedrijf BV.

MAATWERK

Schoonmaak is vanzelfsprekend meer dan alleen maar schoonmaak van het bedrijfspand. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar MAATWERK en dus naar een partij die de gehele facilitaire dienst op zich neemt. Zonder zorgen, betrouwbaar en juist actief  op de momenten dat het de opdrachtgever uitkomt en niét de dienstverlener. Het periodieke onderhoud is een substantieel onderdeel geworden van het totaalpakket van Wilms Schoonmaakbedrijf BV en behelst naast het aanbieden van schoonmaakdiensten ook de levering van glasbewassing, gevelonderhoud, kantinediensten en sanitaire benodigdheden. Voor u als opdrachtgever heeft het regionale ondernemerschap van Wilms grote voordelen. Er wordt namelijk snel en adequaat gereageerd op regionale en lokale vragen uit de markt. De vele Limburgse bedrijven en instellingen geven aan dit zeer prettig te vinden.

Kwaliteit

Schoonmaken is een ambachtelijk vak. De grote nationale en internationale schoonmaakorganisaties richten zich hoofdzakelijk op een lage prijs. Grotere profit- en non-profitorganisaties nemen veelal deze diensten af en deze bedrijven en instellingen gaan dus voornamelijk voor kwantiteit. Wilms Schoonmaakbedrijf BV gaat echter voor kwaliteit en is onder andere onderscheidend in klantvriendelijkheid, loyaliteit en milieuvriendelijkheid.

Schone zaak

De schoonmaakbranche professionaliseert dagelijks en profileert zich als transparante branche door officiële keurmerken verplicht te stellen. De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en bedrijfsdiensten (OSB)  verplicht schoonmaakbedrijven om afnemers duidelijk inzicht te verschaffen in geleverde dienst in relatie tot prijs of tarief. Wilms Schoonmaakbedrijf BV vindt dit een uitstekend zaak. Het komt de transparantie ten goede, afspraken worden duidelijk voor aanvang van de diensten met elkaar overeengekomen en het komt de kwaliteit ten goede aangezien nu niet meer ingeschreven wordt onder de kostprijs. Vanzelfsprekend zal het ook de werkdruk van het uitvoerend personeel verminderen. Samen voor een schone zaak!

Scholing

Schoonmaken vereist vakkennis,  kunde en een ‘schoon oog’. Daarom worden werknemers binnen Wilms Schoonmaakbedrijf BV verplicht gesteld om een basisdiploma te halen. Permanente scholing is zeer belangrijk om een veilige en professionele werkomgeving te creëren. Bepaalde specialistische schoonmaakopleidingen zijn duur maar worden door de werknemers van Wilms toch regelmatig gevolgd. Doordat compenserende en aantrekkelijke vergoedingen beschikbaar worden gesteld en dus schoonmaakbedrijven een tegemoetkoming in de kosten krijgen, kan Wilms ondanks kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden.

Specialisaties

Bedrijven bezuinigen, ook op schoonmaak. Niet verwonderlijk overigens in deze roerige tijden. Dit geldt echter niet voor de glasbewassing. Dit blijft immers specialistisch werk met zekere risico’s voor de uitvoerders. Het bedrijfspand bevat immers veel glas en sommige delen van het gebouw zijn simpelweg onbereikbaar zonder de juiste middelen en materialen. Ook trappenhuizen van appartementencomplexen worden om deze reden vaak bij schoonmaakbedrijven ondergebracht. Wilms Schoonmaakbedrijf BV beheerst dit specialistisch werk volledig, heeft alle faciliteiten in huis en biedt dus voor alle opdrachtgevers een representatieve uitstraling en een prettige werkomgeving. Op alle hoogtes en op alle plekke. Uiteraard met een optimaal, schoon eindresultaat!