Glazenwasserij

Glazenwasserij

Slecht onderhoud van glas is niet echt een visitekaartje. Schone ruiten en gevels zijn een absolute must voor bedrijven, winkels, scholen en instellingen. Het draagt bij aan de professionele uitstraling en voorkomt ergernis en frustratie. Glasbewassing vergt ambachtelijk vakmanschap en maatwerk dienstverlening, waarbij onopvallende aanwezigheid van onze medewerkers in combinatie met streeploze resultaten leidend zijn. Niemand moet het merken, maar iedereen zal het zien!

Milieuvriendelijk

De betrouwbare en gespecialiseerde glazenwassers werken snel en stipt en beschikken over alle professionele materialen en hulpmiddelen. Hoogten en onbereikbare plaatsen zijn geen probleem.

De milieuvriendelijke reinigingsmethodes zijn volledig afgestemd op iedere specifieke situatie waarbij veiligheid voor mens en gebouw vanzelfsprekend centraal staat. Wilms Schoonmaakbedrijf BV heeft de juiste oplossing voor elke denkbare toepassing, belooft actie op korte termijn en levert een substantiële bijdrage aan een schonere wereld!

Particulier

GlaWa is een onderdeel van Wilms Schoonmaakbedrijf en verzorgt glasbewassing voor de particuliere sector. Kijk op www.glawa.nl