Schoonmaak

Wilms Schoonmaakbedrijf BV is meer dan een regulier schoonmaakbedrijf.

Wilms is hét schoonmaakbedrijf van Noord- en Midden Limburg, gespecialiseerd in op maat gesneden schoonmaakprogramma’s voor kleine en grote opdrachtgevers. Schoonmaak is meer dan poetsen en dat betekent volledige ontzorging van periodiek schoonmaakonderhoud, gevel- en vloeronderhoud (www.floorpoint.nl) en glasbewassing waarbij een afspraak ook écht een afspraak is. Geen gebakken lucht, maar concrete transparantie voor alle opdrachtgevers.

Schoonmaak Wilms stofzuigen

Kwaliteit

Bij Wilms Schoonmaakbedrijf BV kunnen bedrijven, instellingen en organisaties ook terecht voor professionele bemanning van kantinediensten, volledige koffievoorziening en voor levering van een breed spectrum aan milieuvriendelijke sanitaire benodigdheden. Waar en wanneer u de gediplomeerde, representatieve vakmensen van Wilms ook inzet, u kunt bouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het SIEV-keurmerk en branche gerelateerde- en VCA certificaten zijn daarvan concrete getuigenissen. En natuurlijk tevredenheid. Veel tevreden klanten!

Tevredenheid

Iedere dag opnieuw is familiebedrijf Wilms klaar voor de dag van morgen. Korte lijnen, sociale en hechte betrokkenheid met de regio, een flexibele instelling en een platte organisatiestructuur zorgen voor contente opdrachtgevers. Tevredenheid is immers een schone zaak!