Specialistisch Vloeronderhoud

Specialistisch vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur en is ook een wezenlijk onderdeel van de uitstraling en veiligheid van bedrijf of instelling. Vooral als bedrijfsvloeren vaak worden belast, dan is regulier en specialistisch onderhoud een absolute must. Daar waar reguliere vloerreiniging stopt, begint specialistisch vloeronderhoud en beide zijn specialismen van Wilms Schoonmaakbedrijf.

Tapijt – tegel – linoleum – pvc

De vloerspecialisten van Wilms Schoonmaakbedrijf beheersen alle onderhouds- en reinigingstechnieken ongeacht welke soorten vloeren. Van tegelvloeren en linoleum tot pvc-vloeren en tapijten. Kennis van oppervlaktebehandeling en afwerkmaterialen is hierbij onmisbaar en daarom zijn de professionele medewerkers van Wilms ook échte vakmensen die garanderen dat periodieke reiniging en specialistisch vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van de vloer. Vanzelfsprekend werkt Wilms bij alle reinigingstechnieken met duurzame methodes.

Natuurstenen vloeren

Ook voor een grondige schoonmaak- en reinigingsbeurt van natuurstenen vloeren is Wilms dé specialist. Terrazzo, Marmer, Travertin wordt gegarandeerd weer plek- en krasvrij en iedere restauratie van natuurstenen vloeren is meer dan een uitdaging.

Stuur ons een email met uw gegevens en enkele foto’s van de te bewerken vloer en we nemen z.s.m. contact met u op. 

Ons E-mailadres is: vloeronderhoud@schoonmaakbedrijfwilms.nl